SCEM ontwikkelt en organiseert (na)scholingsprogramma’s die directe impact hebben op het verbeteren van de zorg. Waardevolle leermomenten die u als professionals helpen in ontwikkelen en aanscherpen van uw vaardigheden, zodat u uw werk nog beter kunt uitvoeren. Uw roeping is onze focus: wij beoefenen ons vak net als u vanuit ons hart. Daarom werken wij uitsluitend aan projecten die hier direct aan raken.

Wat ons bijzonder maakt? Wij gaan ver. We raadplegen ons omvangrijke netwerk voortdurend om te peilen welke (zorg)kwesties bovenaan onze agenda horen te staan. Uw verhaal verdient onze volle aandacht. Door niet dichtbij maar mét mensen uit het veld te werken, ontwikkelen wij programma’s die de kern raken. Niet oppervlakkig, maar in de diepte. We spreken over prangende vragen. Uitdagingen die u wilt overwinnen. En ook over kwesties die vaak vermeden worden, maar juist van belang zijn. Net als u kiezen wij voor aanpakken. Want vaak gaat het niet alleen om wat je kunt leren, maar ook om wat je kunt oplossen.

Professionals helpen bij het verbeteren van de zorg gebeurt bij ons met volle overgave. Wij geloven erin. Want alleen zo kunnen we vol overtuiging zeggen: wij spreken uw taal, wij kennen uw wereld. En dus ook: wij helpen u verder.