Mondzorg - Symposium

Terug naar agenda

Landelijke Dag voor de Preventieassistent 2025

vrijdag 17 januari 2025, Ede

Voor de Landelijke Dag voor de Preventieassistent hebben we weer een mooi divers programma samengesteld. Naast inspirerende sprekers en boeiende onderwerpen is er uiteraard een volle informatiemarkt en verrassend entertainment! 

Hoe maak je de beste mondfoto’s met je mobiele telefoon? Een professionele mondfotograaf vertelt je alle tips en tricks. Nadja Jungmann geeft handvatten hoe je het gesprek kunt aangaan over armoede. Want we willen toch dat iedereen de mondzorg krijgt die nodig is? Sascha van Hummel vertelt hoe je de beste nazorg kunt leveren bij patiënten met implantaten. Daarnaast laten we zien hoe je ergonomisch het beste kunt werken en gaan we met elkaar de belangrijkste oefeningen 'oefenen'. Op veler verzoek komt Julio Villalba Recuerda terug en geeft een update over parodontologie. Tot slot biedt Kirsten Slagter meer inzicht in het doorknippen van tongriempjes en mondgewoontes in het geval een patiënt restricties ervaart.

Last but not least kiezen we weer het Preventieproject van het jaar! Dit is een uitstekende gelegenheid om je werk (samenwerkingsverband, best practice of onderzoek) te delen en zo bij te dragen aan de vooruitgang van je vakgebied. Doe mee en stuur je project met een korte inhoudelijke omschrijving en foto vóór 30 november naar scem@scem.nl

Laat je inspireren en verrassen! Binnenkort wordt het volledige programma gepubliceerd, inschrijven is al mogelijk.

P.S. De dag begint om 09.30 uur met ontvangst en eindigt circa 16.30 uur.

Datum vrijdag 17 januari 2025
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Vermelding in het Register Preventieassistenten wordt aangevraagd

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 259

Bij tegelijk inschrijven van 4 of meer deelnemers uit dezelfde organisatie geldt een reductie van € 20 per persoon.

Doelgroep

Preventieassistenten, mondhygiënisten, tandartsassistenten en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom

Landelijke Dag voor de Preventieassistent 2025

vrijdag 17 januari 2025, Ede