Medisch specialismen - Symposium

Terug naar agenda

Verenso jubileumcongres: al 50 jaar richtinggevend!

1 en 2 juni 2022, Bunnik

Verenso: al 50 jaar richtinggevend

Dit jaar bestaat Verenso 50 jaar! Een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van onze beroepsvereniging die het waard is om gevierd te worden. Dat doen we op woensdag 1 en donderdag 2 juni met een speciaal jubileumcongres. We blikken terug, maar kijken zeker ook vooruit.

Verenso is al 50 jaar richtinggevend. Maar met welke uitdagingen krijgen we de komende decennia te maken? Hoe kunnen wij als specialisten ouderengeneeskunde nu zo goed mogelijk voorsorteren op die toekomst? Laat je inspireren door een feestelijk programma met mooie sprekers, nieuwe inzichten en volop ruimte voor ontmoeting.

Het congres duurt twee dagen. Op 1 juni is er een middagprogramma met sprekers, gevolgd door een borrel. We sluiten deze eerste dag ’s avonds af met een diner en feest speciaal voor leden.

De tweede congresdag geven uiteenlopende sprekers hun visie op ons vakgebied, in aansluiting op de notitie Specialist ouderengeneeskunde 2030. In diverse inhoudelijke pijlers biedt deze dag nieuwe inzichten, innovatie en wetenschappelijke kennis. En natuurlijk is er op beide dagen voldoende tijd om te netwerken.

We verheugen ons erop je in Bunnik te zien en het gouden jubileum van Verenso samen te vieren!

Datum 1 en 2 juni 2022
Locatie Postillion hotel
Plaats Bunnik

Accreditatie

toegekend voor 2 juni door ABC1 (Verenso/6 pnt) en VSR (5 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt

  Verensolid Aios/seniorlid Niet-lid
1. Programma 1 en 2 juni € 310 € 160 -
2. Programma 1 juni € 35 € 35 -
3. Programma 2 juni € 295 € 145 € 357


N.B. Aios: uitleg over vergoeding van deelnamekosten staan in de pop-up van het inschrijfformulier.
N.B. Verenso-lid: kom je als Verenso-lid op 1 én 2 juni? Dan krijg je voor 1 juni € 20 korting en betaal je slechts € 15. Aanmelden is noodzakelijk. Kom je als Verenso-lid op 1 juni alleen naar het middagprogramma + borrel stuur dan een email aan registratie@scem.nl met vermelding van je naam, functie en organisatie.

Overnachten
Indien u wilt overnachten, dient u zelf een hotelkamer te boeken bij Postillion Bunnik (op basis van beschikbaarheid). Neem hiertoe contact op met Marleen van den Boomen via telefoonnummer 030 6569299. De kosten bedragen € 154 voor een tweepersoonskamer per nacht inclusief ontbijt en BTW, exclusief service charge à €2,20 per persoon per nacht en verblijfsbelasting à 6,5% van de netto kamerprijs per nacht. 

Is er geen beschikbaarheid meer kunt ook een kamer boeken bij Van der Valk Utrecht: klik hier.

Doelgroep

Specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten

Verenso jubileumcongres: al 50 jaar richtinggevend!

1 en 2 juni 2022, Bunnik